2011/04/13

Ung vänster bryter mot ordningslagen

Jag börjar bli riktigt trött på hur Ung vänster kontinuerligt affischerar på ett sätt som inte är tillåtet. Det framgår tydligt i lokala ordningsföreskrifter vad som gäller och att regelbrott mot dessa föreskrifter kan beivras genom ordningslagen. Ändå verkar ingenting göras åt denna olovliga affischering. Det är givetvis ingen slump att ung vänster har fått till en aktiv avdelning i Kumla, något som de flesta övriga partiers ungdomsförbund misslyckats med. Ung vänster respekterar inte demokratins spelregler och struntar i reglerna som satts upp gemensamt och demokratiskt i kommunen. Med denna självpåtagna ensamrätt på affischering som Ung vänster har i kommunen påverkas demokratin negativt. Samtidigt görs ingenting för att beivra detta.

Nu får det vara nog! Jag kommer ta striden till den dagen lika villkor gäller för alla ungdomsförbund i Kumla. Respektlöshet och lagbrott kan inte fortsätta att främjas så som är fallet idag.

Jag förväntar mig att Vänsterpartiet, som så gärna pratar om rättvisa, är beredda att delta i kampen för rättvisa på den demokratiska spelplanen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar